Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега, като цяло си тръгнал да ловиш с трици маймуни...ако искаш перфектна кола-само от магазина. Аз преди десетина дена дадох 11 бона за 159-ка на 6 години и има забележки, ти какво очакваш от автомобил за 3000лв. Примиряваш се с някои неща и скачаш...да попаднеш на перфектната кола за тия пари е невероятен късмет, колегата от ямбол го имаше и купи перфекната 156-ца без никаква забележка но тези автомобили ги купуват много бързо. Като цяло тази тема има смисъл само ако някой автомобил е зле да не се разкарват колегите да го гледат напразно. Ако някоя кола е перфектна, най-вероятно този който я е гледал няма да е случайно минаващ и вече я е купил.
    Alfa 159 2,4 JTDm Q4
    ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
    ex Alfa 156 1,9 JTD
    ex Alfa 75 1,8

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
      колега, дано познаваш някой в Германия , там се живее на 25 км от работното място и годината има 252 работни дни, което прави 12 500 км в годината да работа и обратно, събота и неделя - каквото навъртиш, средно за година се врътват 25-30 000 км, всички коли на 10 години и 125 000 км са коли-мечти

---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 18:01 ----------

щото не четеш форума , а само пишеш
      Въобще не са мечти. Има ги, но хубавите коли се купуват веднага. От Германия коли не купувам. Само от Северна Италия, частни лица и с документи. Да по-скъпо излиза, но поне знаеш за какво си даваш парите. Относно километрите- за всяка кола е инвидуално. Виждал съм Мерцедес Г-класа на 3 години и 800 000 километра, да 800 хиляди и аз не можех да го повярвам, но беше истина. А на колегата ML-a вече прави 8ма година, а е на около 40 хиляди километра. Така, че има коли и коли.

Comment

• Даже и климата работи просто изгорял бушон

Comment

• Първоначално публикувано от dalgia123 Покажи съобщение
          Даже и климата работи просто изгорял бушон

Нищо не разбрах от този коментар.
          Та пак да попитам: Някой гледал ли е тази кола http://www.cars.bg/c778023

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            ........ търсене на принципа "ем кур, ем вазелин"

Точно......
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Skipper Покажи съобщение

Нищо не разбрах от този коментар.
              Та пак да попитам: Някой гледал ли е тази кола http://www.cars.bg/c778023
              Ами аз съм този за който колегата pesho_kj говореше по горе със перфектната 156 за 3000 лв но както и той каза си е късмет

Comment

Ами аз съм този за който колегата pesho_kj говореше по горе със перфектната 156 за 3000 лв но както и той каза си е късмет
                И като я обслужи и регистрира, на колко ти се върза? С какви гуми е, летни, зимни, купувал ли си още някакви? Ей така, за инфо на чичо ти Иво

п.п. Честито!
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Значи говоря за моята, но то на колегата няма да му е по-различна:
                  Еко такса - 250лв
                  Застраховка - 160лв
                  Кат - 42лв
                  Комплект ангренаж и ролки - 120лв
                  Пистов - 20лв
                  Водна помпа - 45лв
                  масло и филтри - 120лв
                  Труд - 60лв
                  Общо - 817лв
                  Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                  ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                  ex Alfa 156 1,9 JTD
                  ex Alfa 75 1,8

Comment

• С лек страх да ви развля спора ... погледнах червената 147-ца в събота. Честно казано 4800 лв. ми се виждат много над реалната цена на колата. Лично на мен доста лошо впечатление ми направиха някой забележки(страничните огледала бяха залепени с черен силикон, който майсторски беше зализан с пръст ) Иначе не е лоша количката, но трябва да съобразят и цената с пазарната.
                    "Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
                    Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г

Comment

• Първоначално публикувано от Zaxx Покажи съобщение
                      С лек страх да ви развля спора ... погледнах червената 147-ца в събота. Честно казано 4800 лв. ми се виждат много над реалната цена на колата. Лично на мен доста лошо впечатление ми направиха някой забележки(страничните огледала бяха залепени с черен силикон, който майсторски беше зализан с пръст ) Иначе не е лоша количката, но трябва да съобразят и цената с пазарната.
                      Колега, значи това е същия кош който съм гледал в костенец но, тогава огледалата им виснеха надолу а, сега са ги фиксирали с силиконче
                      Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
                      New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                        Значи говоря за моята, но то на колегата няма да му е по-различна:
                        Еко такса - 250лв
                        Застраховка - 160лв
                        Кат - 42лв
                        Комплект ангренаж и ролки - 120лв
                        Пистов - 20лв
                        Водна помпа - 45лв
                        масло и филтри - 120лв
                        Труд - 60лв
                        Общо - 817лв
                        горе долу толкова ся и ако включа и гуми и течност за чистачките ароматизатора то малеее как съм се набутал ма кво да прая а и не на последно място нафтата дето изгорих да се прибера хаха

Comment

горе долу толкова ся и ако включа и гуми и течност за чистачките ароматизатора то малеее как съм се набутал ма кво да прая а и не на последно място нафтата дето изгорих да се прибера хаха
                          Горе-долу 1000 кинта, като си вземеш и комплект бюджетни зимни гуми по 90 кинта парчето и като си смениш блокиралият на отворено термостат / щото всички коли от Италия нов внос са така/ - още 139 лв. и отиде на 4300-4400 лв. тотал засега. Като я покараш по дупките из Каргона и по баира към клуб "Валентин", оригиналното окачване ще се предаде за има няма 10 000 км., отиваш на смяна носачи или рециклаж и вече гониш петте бинки
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Нищо лично към колегата Иво 63, но и аз съм забелязал, че иска да е едновременно и в двете дупки. Преди няколко страници имаше някакво изказване, че щом е претапициран волана значи не става. Едно от тия заучените критерии. Моя волан може да е протрит на боклук и втора ръка да взема някой запазен и това автоматично значи, че колата е топка ли?

Имам така едни двама приятели, които от половин година си търсят перфектни коли за по 5 бона и са изгледали сигурно 100 вече. И не мога да го разбера това. Да имаш по-сериозна сума пари да си наистина претенциозен ок. Но за такива пари отиваш гледаш и ако няма някакви фрапиращи неща взимаш. При такива коли на старо без сервизна история и т.н. нещата са на късмет. Продадох си моята кола, отидох и видях първата Алфа, 147-ца, хареса ми и я взех. За няколко месеца съм супер доволен, надявам се така и да си остане...

@Skipper, за първи път чувам някой да казва, че италиянска кола е по-добра от немска. Не знам кое те кара да мислиш така, но...
                            '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                              Горе-долу 1000 кинта, като си вземеш и комплект бюджетни зимни гуми по 90 кинта парчето и като си смениш блокиралият на отворено термостат / щото всички коли от Италия нов внос са така/ - още 139 лв. и отиде на 4300-4400 лв. тотал засега. Като я покараш по дупките из Каргона и по баира към клуб "Валентин", оригиналното окачване ще се предаде за има няма 10 000 км., отиваш на смяна носачи или рециклаж и вече гониш петте бинки
                              Това, че на теб са ти се падали отворени термостати, не значи, че всичките са така. Аз лично от 4 италианки (156-1.9, 156-2.4 фейслифт, стило 1.9 и 159-2.4) само на фейслифтовата 156 беше отворен. Всичките нов внос и всичките от Италия. На същата фейслифтова 156-ца и навих 33000км и за това време съм рециклирал шарнири на долните носачи и тампони на тях. Продадох я с оригиналните горни носачи ТРВ и накрайници ТРВ.
                              Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                              ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                              ex Alfa 156 1,9 JTD
                              ex Alfa 75 1,8

Comment

• От 100 жабарки, 5 да са със здрав термос. Тъй, че си е абсолютно прав колегата.
                                ex - 147 16v multijet

Comment

Working...
                                X